2024-01-15
Wellness boosters  - Начало

Wellness boosters – какво ли ще значи това?
Е, това са специално изработени от нас видове усилватели или ускорители или активатори на физическото, психическото и емоционалното здраве свързани със здравословният начин на живот!
Представяме първият от тях:
IMMUNITY BOOSTER – 70мл – 3,99лв
Студено пресованите / cold pressed/ джинджифил, куркума, кайен пипер и ананас СВЕЖИ съставки на IMMUNITY BOOSTER поддържат вашето здраве и са насочени към потушаване на простудни и грипни състояния.
Джинджифилът и куркумата са две от най-широко изследваните съставки в билковата медицина.И джинджифилът, и куркумата се използват от векове за лечение на различни заболявания, вариращи от мигрена до хронично възпаление и умора. И двете са използвани за облекчаване на болката, намаляване на гаденето и подобряване на имунната функция, за да се предпазим от болести и инфекции
Комбинацията от кайенски пипер и куркума създава синергичен ефект, подобрявайки взаимно здравословните свойства. Тази комбинация може да помогне за засилване на метаболизма, намаляване на възпалението и потенциално подпомагане на усилията за отслабване
Сокът от ананас съдържа хранителни вещества и полезни съединения, които могат да поддържат вашето здраве, включително бромелаин, който може да засили имунитета и да подобри храносмилането.
 


2024-01-15 (Прочетено 1428 пъти.)


Ако намирате материала за полезен, можете да го споделите:

Facebook | Twitter | Google | Yahoo


 

 

Къде сме


E-mail бюлетин


Facebook


VitaFix

Пловдив
Ул. Райко Даскалов 67

VitaFix

Мол Пловдив
ул. Перущица 8
Запишете се ТУК, ако желаете да получавате
свежи новини, неустоими предложения
и полезна информация от нас...

Можете да прекратите абонамента си
по всяко време от ТУК.

Станете наш приятел във Facebook

 

VitaFix фреш бар Пловдив предлага Bubble Tea, свежи салати, сандвичи, сокове изцедени пред вас, здравословни десерти и други.


2022 © VitaFix. Всички права запазени. Уеб сайт от Идея Студио